top of page

Warriorsurf Group

Public·34 members

crazy thief322
crazy thief322

Як ми перестали гадати і почали реально планувати навчання у Британії

У нас усе почалося з того, що син у старших класах раптом серйозно заговорив про навчання у Великій Британії, а я зрозуміла, що знаю про це рівно нічого, окрім загальних уявлень і страшних історій з інтернету, читала форуми, дивилась відео, але кожен говорив про своє

7 Views
th bes
th bes
2 days ago

У мене була майже така ж ситуація, тільки донька ще молодша, і ми вирішили не чекати останнього року, а розібратися заздалегідь, я натрапив на вебінар через study і це реально допомогло зібрати пазл, бо там пояснюють усе по кроках, без зайвого пафосу, чим відрізняються британські школи, коледжі й університети, коли варто починати підготовку, як не пропустити важливі дедлайни і чому не завжди найкращий рейтинг означає найкращий варіант для конкретної дитини, мені сподобалося, що багато уваги приділяють реальним сценаріям, а не ідеальним картинкам, наприклад, говорять про рівень англійської, адаптацію, характер дитини, фінансове планування без прикрас, ще було корисно почути про типові помилки, які роблять батьки, коли діють емоційно або орієнтуються лише на поради знайомих, після вебінару з’явилося відчуття, що це складний шлях, але він цілком керований, якщо розкласти його на етапи, а не намагатися вирішити все за один вечір, і головне, що рішення починаєш приймати спокійніше, без паніки.

Members

• Bet Vill
    Bet Vill
  • Madina Tarin
    Madina Tarin
  • Eric Moore
    Eric Moore
  • Joni Bowni
    Joni Bowni
  • Арно Дориан
    Арно Дориан
bottom of page