Коли базовий светр раптом стає улюбленою річчю сезону
У мене все почалося з дуже приземленої проблеми, коли з настанням холодів я зрозуміла, що більшість моїх светрів або колються, або швидко втрачають форму, або виглядають добре лише перші кілька виходів, а потім лежать у шафі без діла, тому я вирішила шукати щось більш універсальне
8 Views

Маю дуже схожий досвід, бо я теж втомилася від светрів, які ніби теплі, але носити їх не хочеться, тому для мене важливо було знайти варіант, який підходить під базовий гардероб і не виглядає застаріло через сезон, я звернула увагу на жіночі светри і для себе відкрила, що лаконічний крій і м’яка пряжа вирішують половину проблем, бо річ не прив’язана до одного стилю, її легко поєднати з джинсами, спідницею чи навіть класичними штанами, з мого досвіду важливо також дивитися на посадку, щоб светр не обтягував, але й не висів мішком, ще один момент це відчуття на тілі, бо якщо матеріал приємний, ти автоматично тягнешся до цієї речі знову і знову, а не змушуєш себе її вдягати, я помітила, що якісний базовий светр реально спрощує життя, бо не треба довго думати, що вдягнути, він працює і восени, і взимку, і навесні, просто з різними шарами, і це, чесно кажучи, економить не лише час, а й нерви, бо гардероб перестає бути хаотичним.